Om A.M.A. Sports Agency

A.M.A. Sports Agency AB är en agentur, som representerar idrottsprofiler inom olika områden. Vårt huvudkontor ligger på Drottninggatan i centrala Göteborg.

För att driva en agentur idag krävs mer än en agent, som hjälper till vid klientens kontraktsskrivande.
En seriös agentur skall kunna erbjuda sina klienter helhetslösningar både vad det gäller juridik, försäkringsfrågor, sponsoravtal samt individuellt upplägg av fys- och kostfrågor.
För att kunna erbjuda våra klienter denna service består A.M.A. gruppen därför av personer med kunskap inom olika områden, exempelvis:
Agenter, fystränare, kostrådgivare, scouter, marknadsförare, advokat, försäkringsmäklare samt ekonomisk rådgivare. Vi samarbetar också med en mental coach, som våra klienter har tillgång till.

Genom att samarbeta med A.M.A. Sports Agency kommer Du som idrottare att få den hjälp Du behöver för att kunna koncentrera Dig på det Du kan bäst - Ditt idrottsutövande! Själva utövandet kan vi inte påverka, men vi kan hjälpa Dig med allt runtomkring så att Du får de bästa förutsättningarna för att kunna satsa 100% på din idrott.

Är Du intresserad av vad A.M.A. Sports Agency skulle kunna göra för just Dig, så att Dina förutsättningar ökar, tveka ej - kontakta oss så berättar vi mer!

 

Med vänliga hälsningar
Pontus Norén