A.M.A. Sports Agency

Vårt mål är att hjälpa varje klient nå sin fulla potential

Pontus vid bord

A.M.A. Sports Agency är en global fullservicebyrå som erbjuder högkvalitativa tjänster inom Sport management, Marketing och endorsement.

Vår kapacitet och kompetens gör att vi kan hantera alla de olika behov och ärenden våra klienter behöver hjälp med. Vår strävan att alltid leverera marknadens mest högkvalitativa rådgivning genomsyrar alla våra uppdrag vi åtar oss oavsett om klienten är en etablerad världsstjärna eller en ung och lovande idrottstjej eller kille.

A.M.A. Sports Agency grundades 2005 och verkar över hela världen. Vår verksamhet bedrivs från kontor i Sverige och USA. Vi erbjuder fullservice, det vill säga rådgivning inom samtliga områden av Sport management och Marketing & endorsement.

Våra medarbetare och expertis samarbetar gränsöverskridande mellan de olika kontoren. För att garantera våra klienter bästa möjliga rådgivning och högsta kvalitet betraktas varje uppdrag som hela byråns uppdrag.

Tillsammans blir vi ännu bättre – och har roligare

Vår övertygelse på A.M.A. Sports Agency är att vi gör ett bättre jobb tillsammans. Att det bästa sättet att garantera våra klienter högsta kvalitet är att vi samarbetar och ställer byråns samlade kunskaper till varje klients förfogande.  Tillsammans kan vi addera ett betydligt större värde till våra klienter och vi har en prestigelös företagskultur där kunskap delas och sprids.   I grunden till vårat arbetssätt ligger våra tre kärnvärden – laganda, kvalitet och affärsfokus.

Denna kultur framhåller flera av våra medarbetare som en viktig anledning till att de trivs så bra hos oss.

Vårt mål är att hjälpa varje klient nå sin fulla potential!

Välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi arbetar och kan erbjuda för tjänster.

Pontus Norén

Grundare & VD
pontus@amasportsagency.com
Phone: +46 70 218 76 04